Crescent

 

Crescent har tillverkat båtar i 50 år och chansen är stor att du känner någon som har en Crescentbåt.

Alla våra båtar är CE märkta, Det Norske Veritas kontrollerar att vi uppfyller dessa krav. Detta för att vi verkligen skall leva upp till de hårda krav som ställs på kvalité och pålitlighet. Den gröna skylten i båten är en symbol för just detta.

På ett Crescentskrov lämnar vi 5 års laminatgaranti. Detta för att vi vill visa att vi bygger på rätt sätt och med förstklassigt material. Om din båt skall hänga med på alla upplevelser år efter år måste den tåla ett och annat, så enkelt är det.

 


 

CRESCENT 518 ARROW

 

En trevlig bekantskap med lättdrivet skrov. Arrow är en mittpulpetbåt som bjuder på smarta lösningar och ett sportigt utseende. Passar alldeles utmärkt för mindre motorer (40-60 hk). Praktiskt förvaringsutrymme som passar för allt från lanternstång till nycklar och mobiltelefon. Flera stuvfack, brandsläckare, självlänssystem, grabbräcken, styrsats med sportratt och bad- och räddningsstege ingår i standardutrustningen.

Mer info

Längd: 5,18 m Bredd 2,03 Vikt: ca 400 kg Godkänd för: 6 personer Max motor: 60 Hk

 

CRESCENT 491 SC

 

491 SC stor och rymlig styrpulpetbåt med självlänsande durk. De långa sittbänkarna på babords- och styrbordssidorna är lovprisade inte bara för att de är släta utan även för att de har en rejält tilltagen bredd och rätt höjd, så att man får ett utomordentligt ryggstöd. Dränerad ankarbox finns i det breda fördäcket.

Mer info

Längd: 4,88 m Bredd 2,03 Vikt: ca 370 kg Godkänd för: 6 personer Max motor: 60 Hk

 

CRESCENT COSMOS

 

Cosmos, den lilla, stora båten som ger dig som gillar fart och action massor av körglädje. Integrerad styrpulpet och ett snyggt designat skrov ger båten ett tufft utseende. Cosmos är både en fräck ungdomsbåt och en stadig utflyktsbåt för familjebruk.

Mer info

Längd: 4,49 m Bredd 1,86 m Vikt: ca 265 kg Godkänd för: 6 personer Max motor: 35 Hk

 

CRESCENT 405

 

Crescent 405 är en oöm och rymlig båt med lastförmåga för hela 5 personer. Ett praktiskt handtag i fören gör det lätt att dra upp båten på stranden. 405:an går att komplettera med styrpulpet, om man vill ha säker körning i högre farter. Kort sagt - Crescent 405 är den perfekta sommarstugebåten!

Mer info

Längd: 4,03 m Bredd 1,67 m Vikt: ca 130 kg Godkänd för: 5 personer Max motor: 15 Hk

 

CRESCENT 375 SAILOR

 

Den ligger och väntar på dig nere vid bryggan. Alltid lika pålitlig och trofast. Men den är också så lätt att du enkelt kan dra upp den till stugan över natten. 375 Sailor är en liten och behändig roddbåt med löstagbar roddtoft och invändiga flyttankar, även lämpliga som avlastningsytor.
Sailor har bra roddegenskaper men kan också utrustas med en mindre aktersnurra. Vad du än väljer är Sailor en utmärkt båt för mindre sjöar och vattendrag. En riktigt god vän om man så vill.

Mer info

Längd: 3,74 m Bredd 1,51 m Vikt: ca 85 kg Godkänd för: 3 personer Max motor: 5 Hk